chevron-left chevron-right bars ingenu play3 pause2 volume-mute2 facebook2 instagram twitter youtube vimeo2 flickr3 previous2 volume-medium

Projecte Ingenu

Ingenu -ènua

1 adj. [DR] Nat lliure.

2 adj. [LC] Sense dissimulació, d’una franquesa innocent.

Quan el 2013 vam començar a treballar, el col·lectiu no era més que un grup d’entrenament i d’investigació actoral regular que havia detectat la necessitat d’impedir que només el “mercat” governés les nostres carreres artístiques. Naixia així Projecte Ingenu, un grup d’investigació pràctica sobre el fet teatral, amb la voluntat de compaginar el treball professional amb l’evolució personal i la investigació permanent d’un model possible d’actor contemporani.

Vam començar a utilitzar el concepte slowtheatre per definir-nos. El Moviment Slow pretén abordar el problema de la “falta de temps” a través d’establir connexions amb allò humà; com a col·lectiu, la nostra recerca està orientada a generar vivències que ens retornin a la dimensió humana, que posin èmfasi en les relaciones humanes i el tempo natural d’aquestes.

La pretensió és construir un espai de “repòs”, on la pressa per resoldre una situació no sigui un criteri vàlid. Així doncs, vam iniciar la producció slow d’espectacles mantenint-nos al marge del tempo estàndard de producció, mentre reformulàvem la manera de resseguir l’entrenament actoral i les activitats fora del teatre.