Ja tenim algunes novetats de la tercera edició dels encontres d’Escena Germinal. Un any més oferim dos seminaris de creació que es duran a terme entre l’1 i el 6 d’octubre de 2019. Aquest cop la formació serà a Maçanet de Cabrenys, un poble a l’interior de l’Alt Empordà.

Un any més tornen els gèrmens d’Escena Germinal. Dues residències úniques que volen ser una vivència creativa. La novetat d’enguany és que ampliem un dia més i canviem la ubicació. De l’1 al 6 d’octubre, a Maçanet de Cabrenys, impartirem aquests dos encontres germinals. El preu general per cada residència serà de 280 € (240 € abans d’acabar l’agost i 260 € abans del 15 de setembre. El cost real de cada seminari és de 350 €). L’estada inclou allotjament, pensió completa, trasllat i seminari.

Els dos ponents seran la Cristina Blanco i el Xevi TaGa. La Cristina treballa de forma habitual transformant codis i objectes, mesclant gèneres escènics i fent visible l’aparell teatral. Amb un ampla experiència en tallers i projectes educatius, els seus treballs han estat exhibits a França, Portugal, Colombia, Corea, Anglaterra, entre d’altres. Pel que fa al Xevi TaGa, ell és músic, cantant i instrumentalista especialitzat en la veu. S’ha dedicat a la pedagogia exercint de professor i utilitza el seu propi mètode d’aprenentatge a través de les emocions relacionant-ho amb la veu parlada i cantada.

Si voleu estar al dia de les novetats o rebre les convocatòries abans que ningú us podeu inscriure al nostre butlletí o enviar-nos un e-mail a escenagerminal@gmail.com. A sota trobareu més informació sobre els ponents.